Page 1 of 1

ma scoate din joc

Posted: Fri Dec 04, 2009 13:37
by ShAdE
am si eu mai nou o problema cu calculatorul, mai exact ma scoate din cs si mi-l baga jos in bara. intru din nou si la fel dupa 3 minute iar ma scoate. nu mai stiu ce sa fac. poate ma ajuta cineva si pe mine.

Re: ma scoate din joc

Posted: Fri Dec 04, 2009 20:07
by paX
Ce program ai instalat inainte de a incepe sa se comporte asa cs-ul? S-ar putea ca acela sa fie de vina.

Mai multe detalii sunt necesare ca sa stim ce se intampla. Doar cs-ul iti face asa? Alte comportamente ciudate ale windows-ului? Antivirus ai? Antimalware? Ceea ce descri tu pare a fi vina malware-ului. Foloseste ASTA ca sa vezi daca ai malware/spyware pe calculator. In josul paginii este un buton numit download free version. Instaleaza-ti programul, porneste-l si da-i un perform full scan.

Re: ma scoate din joc

Posted: Sun Dec 06, 2009 14:42
by ShAdE
am si antivirus si am si spyware doctor instalat. am facut scan cu spyware doctor si am curatat tot ce a gasit si tot asa facea. tot asa pana vineri cand dupa un reboot a disparut problema. nu stiu care a fost cauza sau problema dar se pare ca acum a disparut. mersi oricum de ajutor

Re: ma scoate din joc

Posted: Mon Dec 07, 2009 11:32
by aka.Tataru
sa inteleg ca versiunea de CS pe care o ai momentam instalata si care acum iti face probleme inainte iti mergea ?

Re: ma scoate din joc

Posted: Mon Dec 07, 2009 15:03
by ShAdE
acum am cs de pe steam dar si cu versiunea anterioara facea la fel. nu stiu ce are mai face asa din cand in cand dar acuma se pare ca i-a trecut.