O intrebare...

Discutii/Probleme/Intrebari/Raspunsuri cu si despre Windows
Post Reply
mUvEE

O intrebare...

Post by mUvEE » Wed Mar 28, 2012 14:41

Salut!

Am o problema....imi merge foarte greu calculatorul....si nu cred ca sunt ramii si celelalte mici.. Am asa

2014 MB of RAM
Procesor de 2,60 GHz,2 CPU
1024 MB of video(de necrezut,este placa incorporata) Intel(R) G41 Express Chipset
Placa audio Realtek HD Audio output

Cred ca sunt destule....FPS am maxim 30-40 cate odata 60(RAR)

Pe cutia de la placa de baza scrie ca este recomandat sa am pe el Windows 7....dar eu am XP,varul meu mai are un PC tot asa.....doar ca el are 4 gb ram...si din cate am auzit de la el daca asa este recomandat asa functioneaza mai bine....

Ce ziceti asta e problema? Windows-ul? :ilogiclove:

P.S.:Am schimbat tot din el la un service....doar "carapacea"mai e a lui

WoLvA
Administrator
Administrator
Posts: 1560
Joined: Sat May 19, 2007 00:00
Nume Real: Lory

Re: O intrebare...

Post by WoLvA » Wed Mar 28, 2012 15:11

nu trebuie sa ai wingoz 7 neaparat. eu zic ca placa video (onboard) ii problema. degeaba are 1024 ram dedicati sau nu daca gpu (procesorul ) nu duce jocul .

trebuie scris in consola : fps_max 101
Image

mUvEE

Re: O intrebare...

Post by mUvEE » Wed Mar 28, 2012 20:50

de fiecare data scrie fps_max 101
fps_modem 101
developer 0


Si tot GREUmerge

WoLvA
Administrator
Administrator
Posts: 1560
Joined: Sat May 19, 2007 00:00
Nume Real: Lory

Re: O intrebare...

Post by WoLvA » Wed Mar 28, 2012 23:04

fps_modem 0
Image

irlandezul
Newbie
Newbie
Posts: 74
Joined: Thu Oct 22, 2009 18:24

Re: O intrebare...

Post by irlandezul » Sun Apr 01, 2012 23:48

Driverele de la intel sunt problema . Nu poti dezactiva vsync , etc . Eu pe I3 530 , pot juca prototype pe pv incorporata , dar counter strike-ul imi merge foarte rau , 30-40 fps . Si pana nu iau o sursa calumea nu pot folosi pv din pacate , doar cea onboard .

SantineLa_o2
Newbie
Newbie
Posts: 3
Joined: Sat Mar 24, 2012 13:52
Nume Real: Razvan
Location: Far away

Re: O intrebare...

Post by SantineLa_o2 » Fri Apr 27, 2012 09:04

chiar daca e onboard ar trebui sa mearga cu minim 60 fps..incearca programul asta http://www.theorica.net/gamexp.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
cand il pornesti intri in optiuni si bifezi acolo toate optinuile si bifezi si enable/disable services etc...
O sa rezolve problema fpsului si a a vitezei in general a porcului :D

irlandezul
Newbie
Newbie
Posts: 74
Joined: Thu Oct 22, 2009 18:24

Re: O intrebare...

Post by irlandezul » Mon Apr 30, 2012 18:59

Cam vechi programul , si e pt win xp . Eu acum am pus win7 64 dar tot asa merge . Nu am mai jucat deloc de vreo luna din pacate .

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest