Problema la net

Discutii/Probleme/Intrebari/Raspunsuri cu si despre Windows
CrAstoNe
Rookie
Rookie
Posts: 233
Joined: Sat Jun 29, 2013 17:49
Nume Real: Radu
Location: Rm.Valcea,Romania

Problema la net

Post by CrAstoNe »

Am o problema la laptop,nu ma pot conecta la wi-fi si RDS :(. Nu imi gaseste nici o retea wi-fi si wi-fi-ul este activat :((,iar este un buton care dai Off sau On la Wi-fi sau Bluetooth beculetul este stins si nu se aprinde chiar daca dau on sau off !
Va rog sa ma ajutati !!! :) Raman dator,promit
paX
Administrator
Administrator
Posts: 1283
Joined: Fri Dec 14, 2007 01:00

Re: Problema la net

Post by paX »

Ce windows?
CrAstoNe
Rookie
Rookie
Posts: 233
Joined: Sat Jun 29, 2013 17:49
Nume Real: Radu
Location: Rm.Valcea,Romania

Re: Problema la net

Post by CrAstoNe »

7
paX
Administrator
Administrator
Posts: 1283
Joined: Fri Dec 14, 2007 01:00

Re: Problema la net

Post by paX »

Control Panel -> Network and Sharing Center -> Change Adapter Settings (in partea stanga sus) si vezi daca iti apare acolo o pictograma de wireless. Daca da, atunci dai click dreapta pe ea si alegi Enable....
CrAstoNe
Rookie
Rookie
Posts: 233
Joined: Sat Jun 29, 2013 17:49
Nume Real: Radu
Location: Rm.Valcea,Romania

Re: Problema la net

Post by CrAstoNe »

Nu-mi apare asta e faza :( pictograma de wi-fi
paX
Administrator
Administrator
Posts: 1283
Joined: Fri Dec 14, 2007 01:00

Re: Problema la net

Post by paX »

Ai reinstalat recent windowsu'?
CrAstoNe
Rookie
Rookie
Posts: 233
Joined: Sat Jun 29, 2013 17:49
Nume Real: Radu
Location: Rm.Valcea,Romania

Re: Problema la net

Post by CrAstoNe »

E bine daca instalez internet protocol version 6(TCP/IPv6)
Sau Internet protocol version 4(TCP\IPv4)
Ma ajuta cu ceva?

-- Editat --

Nu,am laptopul de 1 an jumate ..
Shiro
Administrator
Administrator
Posts: 518
Joined: Fri Dec 28, 2007 01:00
Nume Real: Shiro
Location: Cluj-Napoca, Romania
Contact:

Re: Problema la net

Post by Shiro »

trimite-mi pe pm idu si passu pt teamviewer
paX
Administrator
Administrator
Posts: 1283
Joined: Fri Dec 14, 2007 01:00

Re: Problema la net

Post by paX »

Iti mergea pana acum? E nou laptopu'? Da mai multe detalii.

-- Editat --

Fa cum zice shiro... daca ai conexiune la net pe laptop. :)
CrAstoNe
Rookie
Rookie
Posts: 233
Joined: Sat Jun 29, 2013 17:49
Nume Real: Radu
Location: Rm.Valcea,Romania

Re: Problema la net

Post by CrAstoNe »

Da mergea,laptopul e Sony Vaio mergea perfect wi-fi netul,dar de ieri nu pot sa mai ma conectez la RDS si wi-fi :( !
L-am cumparat in 2011 sau 2012..
@SHiro nu am net pe al meu
Shiro
Administrator
Administrator
Posts: 518
Joined: Fri Dec 28, 2007 01:00
Nume Real: Shiro
Location: Cluj-Napoca, Romania
Contact:

Re: Problema la net

Post by Shiro »

nu-l poti conecta pe cablu direct, pe dhcp?

-- Editat --

scoate cablu din pcu de pe care scrii si baga-l in leptoc
CrAstoNe
Rookie
Rookie
Posts: 233
Joined: Sat Jun 29, 2013 17:49
Nume Real: Radu
Location: Rm.Valcea,Romania

Re: Problema la net

Post by CrAstoNe »

Nu... :(
Shiro
Administrator
Administrator
Posts: 518
Joined: Fri Dec 28, 2007 01:00
Nume Real: Shiro
Location: Cluj-Napoca, Romania
Contact:

Re: Problema la net

Post by Shiro »

da di pe ce scrii? telefon?
CrAstoNe
Rookie
Rookie
Posts: 233
Joined: Sat Jun 29, 2013 17:49
Nume Real: Radu
Location: Rm.Valcea,Romania

Re: Problema la net

Post by CrAstoNe »

Am 2 laptopuri,unul e a surori mele,iar unul al meu ! Si am prob. pe al meu
Shiro
Administrator
Administrator
Posts: 518
Joined: Fri Dec 28, 2007 01:00
Nume Real: Shiro
Location: Cluj-Napoca, Romania
Contact:

Re: Problema la net

Post by Shiro »

si a lu sorata se conecteaza pe acelasi router si merge? si al tau nu?
Post Reply