DzR : Chiar imi place design-ul de la zalman 11 si sursa vreau sa fie una modulara (m-am saturat de carcase deluxe, cu tabla cat carcasa de la telefon si surse cu multe cabluri in carcasa).
WoLva : Chiar vreau un SSD pe care vreau sa-mi pun windows-ul, cateva programe si steamul, pentru celelalte am un HDD acasa (300-320 GB), daca nu imi voi cumpara si un HDD nou.
Fpzor: Mersi de raspuns, cred ca o sa ma duc pe un intel core i5 4670 3,4 Ghz.
Dar acum am o dilema, am gasit alte 2 site-uri si anume : azerty si mediadot . Care sunt mai ieftine ca si pc garage, dar acuma nu stiu si cat de bune.
Cat de ieftine cu 250 lei mai ieftine, la un pc cu aceleasi componente.
Pe Pc Garage :
carcasa ,
sursa ,
placa de baza ,
procesor ,
memorie RAM ,
SSD ,
unitate optica (nu am putut sa salvez un wishlist pentru ca 3 din componente nu sunt in stoc) . Valoarea acestui cos este de aproximativ 2800 lei.
Pe azerty :
Aici . Valoarea acestui cos este de aproximativ 2550 lei.
Pe MediaDot :
Aici . Nu am gasit placa de baza msi b85-g43 pe mediadot, dar sa zicem ca ii 380 lei (un pret intre celelalte 2 site-uri, ca pe pc garage ii 400 lei si pe azerty ii 360 lei). Valoarea acestui cos este de aproximativ 2550 lei.
As merge pe azerty, ca am toate componentele acolo, dar nu stiu ca ii de util site-ul sau cum se comporta cu clienti, daca ar fi o componenta stricata sa o pot returna. Am deja 2150 lei, dar mai astept ca poate o sa-mi iau si o placa video pe langa aceste componente deodata (o sa vad cati banuti o sa am pe la 15 august sau pe la sfarsitul lui august si apoi o sa vad ce imi iau).
Pana atunci o sa ma vedeti numai pe forum, ca pe sv nu pot intra.