cumpar placa de baza socket am2+ ( AMD)

daca aveti ceva de vandut ... aici cu ele (lasati mainchat-ul hubului)
Locked
WoLvA
Administrator
Administrator
Posts: 1560
Joined: Sat May 19, 2007 00:00
Nume Real: Lory

cumpar placa de baza socket am2+ ( AMD)

Post by WoLvA » Mon Apr 06, 2015 10:10

mi s-a stricat placa de baza si am nevoie de una pana in octombrie. nu dau mai mult de 100 lei :P
Image

ScarFace
V.I.P.
V.I.P.
Posts: 137
Joined: Thu Dec 29, 2011 22:56
Nume Real: Flaviu

Re: cumpar placa de baza socket am2+ ( AMD)

Post by ScarFace » Mon Apr 06, 2015 10:16

http://olx.ro/oferta/placa-de-baza-abit ... 608195f1e9" onclick="window.open(this.href);return false;

WoLvA
Administrator
Administrator
Posts: 1560
Joined: Sat May 19, 2007 00:00
Nume Real: Lory

Re: cumpar placa de baza socket am2+ ( AMD)

Post by WoLvA » Mon Apr 06, 2015 10:23

ms scarface ca te-ai uitat dupa placa de baza pe net dar mi-ar trebui am2+
si daca se poate sa fie din cj. nu-s 100% sigur ca nu s-a dus si procesorul. in cazul in care s-a dus si procesorul atunci nu mai cumpar nimic. in octombrie apare intel seria 6 pe care mi-l doresc. pana atunci rezist fara pc :)
Image

Pixar
Global Moderator
Global Moderator
Posts: 758
Joined: Fri May 15, 2009 18:38

Re: cumpar placa de baza socket am2+ ( AMD)

Post by Pixar » Mon Apr 06, 2015 11:00

salut eu am un pc vechi pe amd, da nustiu ce socket are si habar nu am cum sa ma uit:) Daca-mi zici unde sa ma uit ma uit, si-ti zic.

Il duci,de merge ne intelegem la bani, daca nu merge asta e:)

Are ceva buba, cred ca la placa video, nu mai tin minte exact.
Image

fpz0r
Administrator
Administrator
Posts: 740
Joined: Sat May 19, 2007 00:00
Nume Real: Flo
Location: aici

Re: cumpar placa de baza socket am2+ ( AMD)

Post by fpz0r » Mon Apr 06, 2015 14:38

De obicei scrie pe placa de baza, undeva in jurul procesorului, ce socket are. Alta metoda e sa iei numele placii de baza (scris tot pe placa) si cauti pe net ce socket are.

Wolva, inainte mai bine cauti sa testezi, nu cumpara direct. Sa fii sigur ca doar placa nu mai merge. :)
Image

WoLvA
Administrator
Administrator
Posts: 1560
Joined: Sat May 19, 2007 00:00
Nume Real: Lory

Re: cumpar placa de baza socket am2+ ( AMD)

Post by WoLvA » Tue Apr 07, 2015 06:51

fpzor si eu as dori sa fac la fel doar ca nu am nici un prieten care are acest tip de socket in pc .
Image

Killaflo
V.I.P.
V.I.P.
Posts: 1388
Joined: Fri Jun 11, 2010 19:26
Nume Real: Claudiu

Re: cumpar placa de baza socket am2+ ( AMD)

Post by Killaflo » Tue Apr 07, 2015 07:49

Daca nu merge placa video/ rami va beep-ui , daca s-a ars placa de baza s-ar putea sa fie si cateva componente duse, testeaza la un prieten , hardisku , rami, placa video, sa fi sigur ca nu-s duse.
Image
Image
Image

Image
Image
Image
Image

SAAB
V.I.P.
V.I.P.
Posts: 512
Joined: Thu Mar 12, 2009 22:23
Nume Real: Cristian
Location: Ici....colo....

Re: cumpar placa de baza socket am2+ ( AMD)

Post by SAAB » Tue Apr 07, 2015 19:33

Sau poti lua rajnita cu tine la un service it si 20 ron si o analiza mai târziu afli ce drq trebuie schimbat.
Sa nu gandesti.
Daca gandesti, sa nu spui.
Daca spui, sa nu scrii.
Daca scrii, sa nu semnezi,
Iar daca semnezi, sa...nu te miri!

WoLvA
Administrator
Administrator
Posts: 1560
Joined: Sat May 19, 2007 00:00
Nume Real: Lory

Re: cumpar placa de baza socket am2+ ( AMD)

Post by WoLvA » Fri Apr 17, 2015 16:54

am mers la risc si am cumparat de pe okazii o placa de baza. se pare ca am avut noroc. placa de baza mi s-a copt :(
Image

Locked

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest