Page 1 of 1

Biografii

Posted: Thu Apr 07, 2011 09:10
by TiTex
Fair Game (2010)Info CinemaRx

Scurta Descriere | Arata Continutul
Ca ofiţer sub acoperire a CIA-ului, Valerie, conduce o investigaţie cu privire la existenţa armelor de distrugere în masă în Irak. Sotul ei , diplomatul Joe Wilson (Sean Penn), este detasat în cadrul anchetei pentru a fi martor la o vânzare presupusă de uraniu îmbogăţit din Niger. Dar atunci când administraţia ignoră raportul sau si fabrica altul fictiv pentru sprijini apelul la război, Joe scrie un editorial la New York Times in care prezintă concluziile sale şi aprinde o furtună de controverse la nivel inalt.

La scurt timp de la incident, un reporter de la Washington face publica identitatea Valeriei expunand-o pe ea si contactele ei la un pericol de moarte.Aflata intr-o situatie aparent fara scapare, Valerie simte ca poate pierde totul.Cariera ei este pe punctul de a fi distrusa iar viata linistita alaturi de familie poate deveni o simpla amintire.Dupa ani de zile in care a servit guvernul, Valerie - o mama, o soţie şi un ofiţer de teren cu un record imbatabil - se zbate acum pentru a salva reputaţia, cariera şi familia ei.

Re: Biografii

Posted: Sat Sep 05, 2015 20:05
by Elena
A Beautiful Mind (2001)Gagarin: First in Space (2013)12 Years a Slave (2013)The Theory of Everything (2014)


Re: Biografii

Posted: Wed Feb 03, 2016 15:03
by Elena
Gifted Hands: The Ben Carson Story (2009)Carti scrise de domnul dr. Ben Carson, traduse si in lb romana: "Maini inzestrate"," Imaginea de ansamblu", "Gandeste cutezator" si "Asuma-ti riscul".