Age of Empire 2x_1

Gamers zone...
Post Reply
Andu
Rookie
Rookie
Posts: 266
Joined: Wed Dec 19, 2012 22:15
Nume Real: Alexandru
Location: Rm.Valcea

Age of Empire 2x_1

Post by Andu » Wed Jun 25, 2014 19:21

Mi-am reinstalat Aoe si as dori sa joc si eu online... Am auzit ca o parte din voi stiu cum sa faca acest lucru( sa joace online) . Ma puteti ajuta si pe mine va rog frumos.... Nu pot deslusi cum sa joc cu alti jucatori , pt. ca as vrea sa-l fac putin pe Bogdanel si nu stim cum :( :(

Multumesc frumos :ilogiclove: :loveig:
WALLER

SAAB
V.I.P.
V.I.P.
Posts: 512
Joined: Thu Mar 12, 2009 22:23
Nume Real: Cristian
Location: Ici....colo....

Re: Age of Empire 2x_1

Post by SAAB » Wed Jun 25, 2014 19:44

Off-topic: pe Bogdanel il faci si numai daca ii arati o haltera mai barie .... sau o problema la matematica.... :))
Acelasi efect il va avea: " Moama ce grea e!" :))
Sa nu gandesti.
Daca gandesti, sa nu spui.
Daca spui, sa nu scrii.
Daca scrii, sa nu semnezi,
Iar daca semnezi, sa...nu te miri!

paX
Administrator
Administrator
Posts: 1283
Joined: Fri Dec 14, 2007 01:00

Re: Age of Empire 2x_1

Post by paX » Wed Jun 25, 2014 20:09

N-am jucat niciodata in LAN, dar cateva sugestii:
- verificati sa vedeti daca sunteti in aceeasi retea
- permiteti accesul AoE la net din firewall
- daca nu merge nimic, folositi retele private gen hamachi (e un program)

BoGdAnEl
V.I.P.
V.I.P.
Posts: 642
Joined: Thu Jul 05, 2012 11:43
Nume Real: Bogdan
Location: Valcea

Re: Age of Empire 2x_1

Post by BoGdAnEl » Wed Jun 25, 2014 20:18

ba baiatule eu am terminat toate misiunile , bine hai 2 , 3 ca erau f grele :)) > Daca reusim sa jucam te sparg :)) . Saab sa iti pice fata ca iau cel putin 8 in examen la mate :P + ca ma apuc de sala haha :)) tricoul de grasi XXL o sa plesneasca pe mine =))
"Acum ca ai vazut ceea ce vroiai nu ma mai deranja"


..:::Ce faci acum:::...
..:::1.Esti pe net!:::..
..:::2.Esti pe forumul :::..
..:::3.Imi citesti semnatura!:::..
..:::5.Nu ai observat ca lipseste punctul 4 !:::..
..:::6.Tocmai ai verificat sa vezi daca exista punctul 4 !:::..
..:::7.Acum zambesti sau poate chiar razi !:::...

SAAB
V.I.P.
V.I.P.
Posts: 512
Joined: Thu Mar 12, 2009 22:23
Nume Real: Cristian
Location: Ici....colo....

Re: Age of Empire 2x_1

Post by SAAB » Wed Jun 25, 2014 22:15

Fii ma serios... Tu esti de tricou pocnind de atata sala cand te saluti cu amicii: " Sal frate, ce vant te aduce?"
La joc sigur il faci, ca esti codat cam peste tot dar atat.
Poti comenta doar daca sari peste 9.50 la mate. Altfel .... pierdere de timp si risipa de energie si resurse....
Sa nu gandesti.
Daca gandesti, sa nu spui.
Daca spui, sa nu scrii.
Daca scrii, sa nu semnezi,
Iar daca semnezi, sa...nu te miri!

Andu
Rookie
Rookie
Posts: 266
Joined: Wed Dec 19, 2012 22:15
Nume Real: Alexandru
Location: Rm.Valcea

Re: Age of Empire 2x_1

Post by Andu » Thu Jun 26, 2014 19:36

Mai vedem daca ma face :)) Nu sunt 'salbut'. :D :ilogiclove: Si la mate sunt de peste 9.50 :)) ! Si Bogda e bun! :ilogiclove: Deci in concluzie sper sa putem juca Aoe Bogdane !

S-a rezolvat . Am instalat un program numiy <Sters> si cu ajutorul acestuia am putut sa jucam. A durat 2 ore si jumatate. GG BOGDAN !
Last edited by paX on Thu Jun 26, 2014 19:43, edited 1 time in total.
Reason: Editat link/nume warez
WALLER

paX
Administrator
Administrator
Posts: 1283
Joined: Fri Dec 14, 2007 01:00

Re: Age of Empire 2x_1

Post by paX » Thu Jun 26, 2014 19:37

Cu hamachi n-a mers?

Andu
Rookie
Rookie
Posts: 266
Joined: Wed Dec 19, 2012 22:15
Nume Real: Alexandru
Location: Rm.Valcea

Re: Age of Empire 2x_1

Post by Andu » Sun Jun 29, 2014 14:43

Am cautat un fel de forum si era un link cu hamachi ,dar a venit Bogdi cu ideea si nu am mai incercat. ORICUM MULTUMESC MULT PAX :ilogiclove:
Last edited by paX on Sun Jun 29, 2014 14:43, edited 1 time in total.
Reason: Nu mai posta link la site-ul respectiv caci e considerat warez.
WALLER

BoGdAnEl
V.I.P.
V.I.P.
Posts: 642
Joined: Thu Jul 05, 2012 11:43
Nume Real: Bogdan
Location: Valcea

Re: Age of Empire 2x_1

Post by BoGdAnEl » Sun Jun 29, 2014 16:52

Mai e cineva pe aici prin IG care joaca AOE si vrea sa incerce sa joace online ....am jcuat vreo 5-6 meciuri si merge treaba....mai putin cu resursele ca sunt putine :)) . Cine vrea sa joace cu mine si Andu sa lase reply . :D
Last edited by paX on Sun Jun 29, 2014 16:52, edited 1 time in total.
Reason: Asa :).
"Acum ca ai vazut ceea ce vroiai nu ma mai deranja"


..:::Ce faci acum:::...
..:::1.Esti pe net!:::..
..:::2.Esti pe forumul :::..
..:::3.Imi citesti semnatura!:::..
..:::5.Nu ai observat ca lipseste punctul 4 !:::..
..:::6.Tocmai ai verificat sa vezi daca exista punctul 4 !:::..
..:::7.Acum zambesti sau poate chiar razi !:::...

WoLvA
Administrator
Administrator
Posts: 1560
Joined: Sat May 19, 2007 00:00
Nume Real: Lory

Re: Age of Empire 2x_1

Post by WoLvA » Sun Jun 29, 2014 23:16

eu eu eu, dar nu m-am jucat aoe de mai bine de 6 ani . sunt :n00b:
Image

Andu
Rookie
Rookie
Posts: 266
Joined: Wed Dec 19, 2012 22:15
Nume Real: Alexandru
Location: Rm.Valcea

Re: Age of Empire 2x_1

Post by Andu » Mon Jun 30, 2014 00:10

Nu conteaza... Cred ca mai stii cum sta treaba :D Oricum daca e sa jucam vb. pe steam :D :ilogiclove:
WALLER

BoGdAnEl
V.I.P.
V.I.P.
Posts: 642
Joined: Thu Jul 05, 2012 11:43
Nume Real: Bogdan
Location: Valcea

Re: Age of Empire 2x_1

Post by BoGdAnEl » Mon Jun 30, 2014 10:14

Perfect ! Suntem 3 daca ar mai fi 1 jucator am juca 2 vs 2 :) ar fi destul de interesant pe echipe :D daca nu e bine si in 3 :) , hai inca un jucator ne mai trebuie :)) :ilogiclove:
"Acum ca ai vazut ceea ce vroiai nu ma mai deranja"


..:::Ce faci acum:::...
..:::1.Esti pe net!:::..
..:::2.Esti pe forumul :::..
..:::3.Imi citesti semnatura!:::..
..:::5.Nu ai observat ca lipseste punctul 4 !:::..
..:::6.Tocmai ai verificat sa vezi daca exista punctul 4 !:::..
..:::7.Acum zambesti sau poate chiar razi !:::...

WoLvA
Administrator
Administrator
Posts: 1560
Joined: Sat May 19, 2007 00:00
Nume Real: Lory

Re: Age of Empire 2x_1

Post by WoLvA » Mon Jun 30, 2014 20:31

eu pot sa aduc jucator dar va manca de viu :) ii bun baiatul . mai bine ne jucam in 3
Image

BoGdAnEl
V.I.P.
V.I.P.
Posts: 642
Joined: Thu Jul 05, 2012 11:43
Nume Real: Bogdan
Location: Valcea

Re: Age of Empire 2x_1

Post by BoGdAnEl » Mon Jun 30, 2014 21:14

ok cand te vad on pe facebook te chem sa jucam :D . Si daca vedem ca merge treaba in 3 incercam si in 4 ca si noi suntem buni :D
"Acum ca ai vazut ceea ce vroiai nu ma mai deranja"


..:::Ce faci acum:::...
..:::1.Esti pe net!:::..
..:::2.Esti pe forumul :::..
..:::3.Imi citesti semnatura!:::..
..:::5.Nu ai observat ca lipseste punctul 4 !:::..
..:::6.Tocmai ai verificat sa vezi daca exista punctul 4 !:::..
..:::7.Acum zambesti sau poate chiar razi !:::...

Andu
Rookie
Rookie
Posts: 266
Joined: Wed Dec 19, 2012 22:15
Nume Real: Alexandru
Location: Rm.Valcea

Re: Age of Empire 2x_1

Post by Andu » Mon Jun 30, 2014 23:38

De abia astept sa va rup :D. Daca vine si prietenul tau jucam 2 v 2 ( eu cu Bogdan si tu cu el ) Ar fii very nice :D :ilogiclove: Daca nu 1 v 1 v 1 :ilogiclove: :loveig:
WALLER

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest