Page 1 of 2

salutare

Posted: Mon Jan 05, 2015 20:22
by SAS
Am intrat sa joc pe srv linistit...si ce sa vezi plin de walisti...bine
am zis este un admin
ii rezolva el....dar nu frate el statea si se juca linistit...am mai primit si un gag ca cica "il jignesc"...fain pe srv
Despre UNU este vorba
Nu stiu ce sa zic....
ziceti voi

Re: salutare

Posted: Mon Jan 05, 2015 20:25
by Killaflo
Sal S.A.S / Zmea long time no see, se va rezolva cu wallistii

Re: salutare

Posted: Mon Jan 05, 2015 20:29
by SAS
Salutare...sper...nu asta ii problema
problema este adminul care sta si se uita pe pereti:)
Nu vreau sa jignesc dar asa este

Re: salutare

Posted: Mon Jan 05, 2015 20:38
by cOnvIcT
Daca nu vrei sa jignesti, atunci nu jigni !
Pe viitor, daca esti memultumit de activitatea unui admin, fa demo, posteaza-l pe forum, si solicita sanctionarea respectivului !
Altfel, demersul tau nu are nicio valoare ! Ba ar putea fi chiar privit ca o calomnie fara acoperire ! Acuzatiile fara dovezi sunt vorbe-n vant !

Re: salutare

Posted: Mon Jan 05, 2015 20:51
by SAS
In primu rand "SALUT"
In al 2 rand nu am intrat sa jignesc am intrat sa aduc la cunostinta o problema...adica...cum sta un admin si nu face nimic...martori sunt 10 inclusiv microic care a intrat si a dat vreo 2 banuri in fine lasa.Sti u mai bine ;) ;)
In fine "CALOMNIA" asta ne face sa tacem
nu?

Re: salutare

Posted: Mon Jan 05, 2015 20:57
by UnU
Salut; hai sa zic si eu:

Jucam, nu eram foarte atent la un anume jucator... nu erau scoruri care sa iasa f tare in evidenta, nu mi-a atras nici un jucator atentia. Este foarte posibil sa fi fost codati.

Nici unul dinre jucatori nu a reclamat vreun codat pana cand SAS cu ironie mi-a atras atentia asupra unuia. I-am atras la randul meu atentia asupra abordarii, intre timp jucatorul reclamat a parasit serverul iar SAS a luat un HS(cred ca era primul kill al acelui jucator). Din pacate o alta ironie pe acelasi subiect si atunci i-am dat gag; acum regret ca i-am dat 25 minute(prea mult timp) si astfel nu a putut reactiona pe server sa-i fi putut da si ban.

Eu respect fiecare jucator care intra pe server si nu sunt patimas fata de nimeni, nici macar fata de codati. Atunci cand sunt pe server incerc sa mentin un climat placut, protejez jucatorii de limbaj necuviincios, elimin codatii- cand ii vad sau cand confirm reclamatia. Bineinteles ca pretind aceeasi abordare.

Ce ma intriga este urmatorul lucru: chiar daca mie mi-a scapat codatul(o scapare totusi) totusi SAS in mod deliberat m-a ironizat si totusi el se simte nedreptatit. Asta e frumoasa treaba, si urat caracter.

SAS, desi nu imi sta in fire, fata de tine voi fi patimas. Mare atentie la modul in care te exprimi pe server cand sunt si eu activ si cata vreme voi fi admin. In rest... have fun, dar asa, mai pe tacute.

UnU

Re: salutare

Posted: Mon Jan 05, 2015 21:06
by SAS
?
DA te rog sa-mi spui cu ce te-am ironizat
Ca mi-am spus pasul,ca nu pot juca linistit,ca misunau coaderi pe langa mine?
asta ii ironie?
Te rog...

-- Editat --

Ce abordare pretinzi...te tetetete rog draga admin putem sa jucam linistiri....sau vreti sa dormiti?

-- Editat --

Avem noroc ca mai sunt admini ca MICRO care mai da afara din ei.
Bravo Micro;)

-- Editat --

Cand eram admin...ii ascultam pe toti nu aveam traba ca acuza pe x y ca-i codat...ii ascultam ii banam pe codati...nu dadeam gag cand un player isi spunea ofol...in fine...

Re: salutare

Posted: Mon Jan 05, 2015 22:10
by UnU
SAS,

- ne cunoastem de undeva ? Nu
- am avut vreun conflict anterior acestei situatii - vreo polita de platit? Nu
- avem ceva de impartit? Nu
- de ce ti-as da gag fara motiv? tie si nu altuia? Raspunde tu la asta.

Re: salutare

Posted: Mon Jan 05, 2015 23:05
by cOnvIcT
SAS - orice afirmatie trebuie probata ! Nici pe departe nu ti-am sugerat sa iti tii gura ! Din contra ! Insa atunci cand faci o afirmatie la adresa cuiva, trebuie sa o si motivezi ! :-)
UnU - e primul conflict in care te regasesc ! Nu te implica personal si nu aplica sanctiuni manat de orgolii personale ! E doar un joc, in care toti vrem sa ne "simtem" bine !
Have Fun ! :-)

Re: salutare

Posted: Mon Jan 05, 2015 23:55
by SAS
SAS,

- ne cunoastem de undeva ? Nu - Nu si nu este asta ideea
- am avut vreun conflict anterior acestei situatii - vreo polita de platit? Nu - Nu si nu asta imi doresc
- avem ceva de impartit? Nu - Nu avem absolut nimic de impartit
- de ce ti-as da gag fara motiv? tie si nu altuia? Raspunde tu la asta. - la asta trebuie sa raspunzi tu UnU, eu nu te-am jignit pe tine, sau nu asta a fost intentia mea, dorinta mea era aceea de a curata server-ul.

Convict - cu ce sa probezi? print screen? - problema era alta si cred ca deja ne-am indepartat de ea I-)

In declaratii frumos ambalate ne putem incurca cateodata.Daca tot is admini ma astept si sa se faca ceva, sa ne putem juca linistiti...corect NU?

" Mare atentie la modul in care te exprimi pe server cand sunt si eu activ si cata vreme voi fi admin" - Iti recomand sa iti maresti atentia, sa zica un admin de aici daca vreodata am injurat sau jignit vreun admin sau jucator, nu de aia intru pe server... =))

Multumesc si va doresc spor la fraguri!

Re: salutare

Posted: Tue Jan 06, 2015 01:42
by Miyagi
Salutare,

2 cents from my side:
Multi dintre noi jucam pe IG for fun. Multi dintre noi suntem mai vechi, cu o minte spun eu, mai de Doamne ajuta. Faptul ca optam sa jucam pe serverul acesta spune ceva, faptul ca in ciuda multor lucruri continuam sa jucam pe serverul acesta spune si mai multe.

Daca oricare dintre jucatori doreste sa reclame un jucator codat, fie prin chat simplu, fie prin mesaj privat, inseamna ca dorim imbunatatire. Credeti-ma ca nu se supara nimeni daca raspundeti cu un mesaj de genul " Jucatorul X sau Y(sa nu facem referire la colegii nostrii) a fost verificat/analizat si este curat". Toata lumea isi vede de joc in continuare si se elimina cazurile de genul de fata.

Dar cu partea in care vre-un admin sta si se joaca fara a ajuta serverul la cerintele jucatorilor, nu sunt si nu o sa fiu nici eu niciodata de acord. Am inteles, vor si adminii liniste, vor sa se joace si ei, ok, nici o problema, total de acord. Dar atunci sa se puna un alt nume necunoscut, de la care sa nu aiba pretentii de ajutor nimeni. In felul acesta toata lumea e fericita. Si da am avut cazuri in care erau admini undercover care jucau linistit, cu nici o reactie la mesaj privat, cu codat banat dupa o ora, dar din moment ce noi nu-l vedem, nu avem nici asteptari de la nimeni, asta inafara de constiinta lui, dar total justificat.

@TeamAdmin: In consecinta, sa ne comportam un pic nemteste, daca intram ca si admini, sa ne comportam ca si un admin, daca nu avem chef/timp/vointa, sa intram ca si jucator necunoscut.

"Jignirile" si multe comentarii nu-si au rostul, intepaturi intre membrii vechi IG nicidecum.

Re: salutare

Posted: Tue Jan 06, 2015 02:34
by paX
Am inteles, vor si adminii liniste, vor sa se joace si ei, ok, nici o problema, total de acord.
Cei care vor sa devina admini renunta la liniste de bunavoie si nesiliti de nimeni. Deci, din partea lor n-ar trebui sa mai existe iluzia ca vor mai avea liniste. Daca exista, inseamna ca au evaluat gresit ocupatia unui admin.

Imi vine putin greu sa cred ca un admin alege constient linistea cand pe server este un trisor. Asta tocmai din cauza ca prezenta unui trisor pe server face ca jocul sa nu mai tihneasca, oricat ai alege tu sa joci linistit. Deci tind sa cred ca a fost o scapare. La fel cum se poate da ban gresit unui jucator nevinovat, la fel se poate trece gresit cu vederea un trisor. Greselile merg in ambele directii.

Ce va rog este sa lasati orgoliile si patimile (n-aduc nimic bun de obicei) si sa priviti situatia rational. UnU, am inteles ca a fost o scapare, dar trebuie probabil sa intelegi si neputinta jucatorului normal impotriva unui trisor, fapt care duce in cele din urma la frustrare sa.

Astea fiind zise, oricine poate fi admin. Tu SAS, tu Miyagi, oricine prin faptul ca posteaza un demo ajuta serverul. Nici nu trebuie sa stati spec pe el - decat daca doriti sa va convingeti ca intradevar e necurat. Jucati 2-3 runde si uploadati demo-ul care e salvat deja automat in directorul vostru cstrike (fisierul ig-sv1-demo.dem) + STEAM-ID-ul obtinut cu comanda status. Ajutati serverul si va ajutati si pe voi. Probabil veti zice ca asta e treaba adminilor.

Dar nu uitati ca un admin nu are salariu, dimpotriva, un admin este un jucator normal care a ales sa dea din timpul sau de joaca pentru a ajuta serverul. Unii au ales si alte metode mai "costisitoare". In cele din urma suntem doar niste oameni care vrem sa ne simtim bine pe server.

Re: salutare

Posted: Tue Jan 06, 2015 18:15
by UnU
ok. Aici nu am eu de impartit nimic cu nimeni si nici nu voi ajunge sa am(vezi patimile mele declarate anterior) pentru simplul fapt ca nu ma tine nimeni cu forta. Din acelasi motiv nici nu fac declaratii ambalate frumos, relatez fapte si imi exprim parerile.

Fiecare dintre noi apreciem lucruri identice in mod diferit fctie de mai multe aspecte; poate am fost eu mai sensibil in acele momente, sau poate chiar in mod repetat a fost ironic SAS, in final nici nu ma mai intereseaza acum ce s-a intamplat. Daca tu SAS in continuare crezi ca ai fost nedreptatit de gag, primeste te rog scuzele mele.
Eu nu am spus ca ai injurat pentru ca nu ai facut-o. Dar referitor la jignit, aici deja este in functie de fiecare dintre noi in parte: pentru unii, o injuratura de mama e parfum, ca si cum i-ai da buna ziua, eu ma consider jignit pentru mai putin de atat- normalul in ceea ce astepti este raportat la ceea ce dai.

Ca sa lamuresc si celalalt aspect vreau sa spun ca nu''dormeam'', ''cantam'' sau ''ma uitam pe pereti'' si ca am intrat imediat pe jucatorul reclamat insa pana sa ma asigur ca avea cod iesise de pe srv. Cunosc frustrarea unui jucator corect care joaca alaturi de codati(o cunosc si pe cea de a fi banat pe nedrept), de aceea am si aplicat pentru admin si tratez cu seriozitate orice sugestie in aceasta directie venita de la jucatori. Nu m-am jucat linistit in timp ce codati reclamati isi faceau de cap pe server asa cum Miyagi foarte gresit a inteles, nu am avut timp pentru reactie.

Ajungem sa ne justificam pentru gag...

SAS este un jucator vechi inteleg, si cu mult credit vad. Pe de alta parte nici eu nu sunt un necunoscut pentru voi...

Re: salutare

Posted: Tue Jan 06, 2015 19:28
by WoLvA
salut. in povestea asta sunt de partea lui UnU . nici eu nu ma uit dupa codati care sunt mai slabi ca mine (evident tot codat ) .
daca unu s-a pus sa se uite pe playerul respectiv , care dupa cateva ture a iesit iar Unu nu a vazut nici o faza dubioasa atunci cum sa ii dea ban ??
eu aplic metoda " mai bine 2 codati in plus pe server daca un om cinstit banat pe nedrept " .

Re: salutare

Posted: Tue Jan 06, 2015 19:35
by paX
Umm... ok... dar un codat mai slab decat tine s-ar putea sa fie mai tare decat restu 10 de pe server.....