probleme ram

Discutii cu si despre componente PC
Locked
WoLvA
Administrator
Administrator
Posts: 1560
Joined: Sat May 19, 2007 00:00
Nume Real: Lory

probleme ram

Post by WoLvA » Wed Jan 13, 2010 01:18

Deci si prin urmare.. mi-am cumparat rami care merg pe fsb 1066 dar nu stiu din ce cauza in wingoz numa pe 800 merg. si placa de baza si procul suporta fsb 1066. eu sunt pasta la overclicking deci HELP me. am atasat si o poza cu setarile actuale ale ramului . eu nu inteleg o iota din ce imi arata acolo ,dar cine se pricepe stie despre ce este vorba . thx
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Image

TiTex
Administrator
Administrator
Posts: 2690
Joined: Sat May 19, 2007 00:00
Nume Real: Alex
Location: C:\
Contact:

Re: probleme ram

Post by TiTex » Wed Jan 13, 2010 09:22

din bios trebuie sa-ti reglezi frecventa la rami
Academician, profesor, doctor, inginer, honoris cauza si premiul Nobel

Reguli pe Scurt | Arata Continutul
1.Inainte de a deschide un topic nou, folosete "cautarea" sa vezi daca ce vrei sa postezi nu s-a discutat deja
2.Cand deschideti un topic nou asigurati-va ca postati unde trebuie!
3.Folositi titluri descriptive pentru topic! NU puneti "Sal , Click Aici, Intrati va rog" sau alte titluri monosilabice fara sens
4.Nu faceti spam... adica sa postati in toate topicele doar sa va aflati in treaba!
5.Fara prea mult "OFF TOPIC"!
6.Nu jigniti alti utilizatori prin posturile pe care le faceti!
7.Folositi un limbaj decent, cat mai corect gramatical ca lumea sa poata sa inteleaga ce vreti
8.Nu faceti pe moderatorii daca nu sunteti!

Utile & Informatii | Arata Continutul


Nu imi trimiteti mesaj privat doar daca aveti ceva personal de discutat cu mine!

Upload Imagini: ImageHosting | ImageShack
Upload Fisiere: MediaFire | MegaUpload

Cititi regulile forumului!!! | Reguli Counter-Strike | Anunturi Importante | Cum folosim BBcode (butoanele) de pe forum

fpz0r
Administrator
Administrator
Posts: 734
Joined: Sat May 19, 2007 00:00
Nume Real: Flo
Location: aici

Re: probleme ram

Post by fpz0r » Wed Jan 13, 2010 11:33

Si vezi daca o maresti probabil trebuie marit si voltajul ( verifici ce voltaj recomanda producatorul la frecventa aia )
Image

gufy13

Re: probleme ram

Post by gufy13 » Sat Jan 15, 2011 13:50

punti din bios asincron sa poti mari frecveta la rami only nu si la proc si dale voltaj ca o sa le trebuiasca
puni pe frec cat maai mare pana unde merge:)) asa am facut si eu

TiTex
Administrator
Administrator
Posts: 2690
Joined: Sat May 19, 2007 00:00
Nume Real: Alex
Location: C:\
Contact:

Re: probleme ram

Post by TiTex » Sat Jan 15, 2011 14:37

Posted: Wed Jan 13, 2010 10:33 :!! ... adica acum un an
Topic Inchis!
Academician, profesor, doctor, inginer, honoris cauza si premiul Nobel

Reguli pe Scurt | Arata Continutul
1.Inainte de a deschide un topic nou, folosete "cautarea" sa vezi daca ce vrei sa postezi nu s-a discutat deja
2.Cand deschideti un topic nou asigurati-va ca postati unde trebuie!
3.Folositi titluri descriptive pentru topic! NU puneti "Sal , Click Aici, Intrati va rog" sau alte titluri monosilabice fara sens
4.Nu faceti spam... adica sa postati in toate topicele doar sa va aflati in treaba!
5.Fara prea mult "OFF TOPIC"!
6.Nu jigniti alti utilizatori prin posturile pe care le faceti!
7.Folositi un limbaj decent, cat mai corect gramatical ca lumea sa poata sa inteleaga ce vreti
8.Nu faceti pe moderatorii daca nu sunteti!

Utile & Informatii | Arata Continutul


Nu imi trimiteti mesaj privat doar daca aveti ceva personal de discutat cu mine!

Upload Imagini: ImageHosting | ImageShack
Upload Fisiere: MediaFire | MegaUpload

Cititi regulile forumului!!! | Reguli Counter-Strike | Anunturi Importante | Cum folosim BBcode (butoanele) de pe forum

Locked

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest