Eu l-am si feliat de cateva ori pe paX, primesc doua lazi in plus ptr efortul "transarii" ?

KQLY a fost banat pe motiv de wall pe la inceputl iernii chiar inainte de DH (DreamHack) si astfel a facut ca echipa lui sa cada la "prosti". Dar nu e singurul, mai sunt cativa pro care si-au furat-o ...

In general sunt si pe GO destui codati care fac viata grea celorlalti insa consider ca intr-o anumita masura ajuta la imbunatatirea abilitatilor.
Adica e exact ca atunci cand esti impotriva unui "smurf" - (ptr cei care nu stiu, in modul competitive meciul este facut intre adversari relativ apropiati ca rank general - adica fie intre silveri sau nove sau mai sus si nu este permisa intrarea unui global elite intre silver 2-3 iar cei care isi fac alt cont si incep ca fiind silver sau nu isi declara rank-ul dar joaca in acea liga se numesc smurf) si daca te ambitionezi sa progresezi astfel incat un smurf sa nu mai fie o amenintare si sa strice complet jocul sigur vei deveni f bun in scurt timp . Teoretic o astfel de abordare nu face decat sa sporeasca nivelul de competitivitate si sa imbunatateasca calitatea jocului.
Un fel de paX intre noi pe 1,6, bucurie la cutie cand era chilarit si murea ca un caine... ei bine, la fel e si aici...
Nasol e cand cel care "triseaza" abuzeaza si jocul devine obositor si enervant.
Jocul de GO se castiga cu o strategie buna si cu COMUNICARE. Cred ca am pe putin 100 de ore de vizionat meciuri intre profi si cred ca marea diferenta a facut-o modul de cumparare si comunicarea.
Sa nu gandesti.
Daca gandesti, sa nu spui.
Daca spui, sa nu scrii.
Daca scrii, sa nu semnezi,
Iar daca semnezi, sa...nu te miri!