rds ...

Discutii generale, viata de zi cu zi, orice subiect care nu are un forum separat
Old
V.I.P.
V.I.P.
Posts: 155
Joined: Tue Jul 27, 2010 08:19

Re: rds ...

Post by Old » Sat Jan 05, 2013 07:15

buna, dupa cate stiu, daca ai facut prelungirea prin telefon trebuie sa-ti vina prin posta un act aditional la contract pe care trebuie sa- l semneze titularul contractului. daca nu s-a semnat un a.a. suna la ei si intreaba care-i
situatia.... sau cere o consultatie la protctia consumatorului, daca ai semnat cele bune =;
bafta
„Niciodata nu te vei căi fiincă ai tăcut,
ci de foarte multe ori fiincă ai vorbit”

Slay3r
Global Moderator
Global Moderator
Posts: 866
Joined: Mon Dec 26, 2011 10:24
Nume Real: Alex

Re: rds ...

Post by Slay3r » Sat Jan 05, 2013 10:57

Nu am semnat nimik, nici nu mi-o venit sa semnez nimik. Si oare trebuie sa stau pana se gata contractul.
In vara acuma 2 ani.
Aceasi situatie am avut si acuma doi ani si mi-o zis daca vrei sa renunti poti sa ne dai la tribunal(in judecate).

Partea proasta ii ca stau intr-un catun =)) Adica stau intr-un sat si sunt vreo 6 kilometri de oras. Deci numai romtelecom exista atunci cand am prelungit contract-ul cum am zis si mai sus in fine poveste ii ca la mn in sat exista o firma (televiziune + internet) Tv il am de la el, dar internetul nu m-am indurat sa-l bag de la ei. In vara au vandut-o la ce-i de la rcs-rds.


Akm intru in detali dar sunt foarte importante si foarte avantajoase preturile poi la rcs-rds. Tv + Internet plateam pe luna 35 de lei asa ca nu am numai Tv (pana in vara trebuie sa avem bagate 100 de posturi, in prezent acuma ma vreo 60-70) si platesc 20 de lei.
La romtelecon platesc vreo 81,99 lei pe luna ptr internet de 1.6-1.8 mb/s + telefon fix (la care nu vorbim) + cablu de la ei la care nu ne uitam ( daca sunt vreo 15-20 de posturi).
Si la ei (rcs-rds) parca ii 5 mb/s sau nu stiu in oricecaz ii de vreo 3 ori mai mare viteza la ei fata de a mea (romtelecom). Apropo mi-am cumparat router de la ei. O venit fain frumos mi lo instalat. Si nu mi-o luat bani numai pe router (100 lei) bn faza ii ca sunt 2 man (unul ii varumeu si pe unu il cunoaste tata ii prieten cu taicasou) dar in fine.

Dar nu inteleg de ce nu pot sa renunt la ei, daca eu nu am semnat niciun contract numai prin convorbire telefonica.


Apropo daca vedeti la stiri cu titlul sau ceva de genu (sa stiti ca eu am fost >:) ) "Macel si masacru la romtelecom". Iau o pusca de vanatoare si pana nu imi anuleaza contractul ii tau pe toti. =))
The ability to speak does not make you intelligent .

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests