Page 1 of 1

True Detective

Posted: Tue Apr 01, 2014 00:20
by Slay3r

Unul dintre cele mai bune seriale politiste vizionate de mine. Genial serialul, dar tot Dexter ramane favoritul meu in aceasta categorie, dar pot sa zic ca este mai bun ca Hannibal (desi in aceste trei seriale este vorba despre politisti/detectivi si crime, sunt total diferite unul fata de celalalt).
Mersi VRossi de recomandare.

Re: True Detective

Posted: Tue Apr 01, 2014 22:58
by VRossi
Ma bucur sa vad ca te-ai uitat la serial pana la urma si ca ti-a placut. :) Astept cu nerabdare sezonul 2, sunt curios cu ce actori o sa ne intalnim. Din ce am citit pe forumuri/wikipedia, in fiecare sezon o sa fie vorba de o alta poveste.

Re: True Detective

Posted: Wed Apr 02, 2014 00:12
by mycroic3
serialul ala, nu l-am vazut dar cred ca o sa ma uit pare interesant, dar am vazut in schimb acesta, are numai 10 episoade primul sezon, sez 2 revine la vara, dar alea 10 sunt foarte bune episoadele :X pe la sfarsit, fiecare persoanaj are de infruntat cate o problema personala si se termina in suspans sezonul...merita vazut :D


Re: True Detective

Posted: Wed Apr 02, 2014 21:25
by Pixar
Dap am vazut si eu Crossing Lines, mi se pare ok, dar nu cred ca este ceva exceptional.

Cat despre True Detective, nu m-am uitat, dar daca ziceti ca e fainut o sa ma pun pe el:)

Re: True Detective

Posted: Mon Apr 21, 2014 22:18
by SAAB
CEL MAI TARE EVER!!! Si asta o spune cineva care nu s-a uitat decat la Dexter si o parte din filmul ala cu niste frati vanatori de stafii si alte rubedenii de-ale soacra-mii. Nu imi vine amu numele filmului ...
Toata actiunea e geniala si evolutia personajelor e fantastica. Nu mai are sens sa spun ca jocul actoricesc e demential chiar si cainele din ultimul episod e magnific si bate cu mult jocul personajelor principale din jocurile foamei sau ala cu vampirei ptr emo....
MULTUMESC VROSSI PTR RECOMANDARE!

Re: True Detective

Posted: Mon Apr 21, 2014 22:29
by VRossi
Cu placere "injiner". :) De cand m-am uitat la serialul asta parca am si eu standarde prea ridicate vizavi de ce mai exista pe piata. Inclusiv Game of Thrones, facut tot de HBO, mi se pare acum sub stacheta ridicata de True Detective. Ai subliniat foarte bine chestia cu personajele... Sper sa existe si un sezon 2 si sa nu ne dezamageasca. :)

Re: True Detective

Posted: Tue Jul 21, 2015 00:20
by paX


Si originalul:

Re: True Detective

Posted: Tue Jul 21, 2015 09:39
by TiTex
sezonul asta mi se pare mai slab decat cel de anul trecut , daca la filme cand vine vorba de sequel-uri de cele mai multe ori sunt mai slabe decat primele parti , la seriale de obicei te astepti sa fie tocmai invers.

spre deosebire de sezonul trecut , in afara de primul episod parca nu s-a mai intamplat nimic si bate pasul pe loc
probabil vor inghesui toata actiunea/deznodamantul in ultimele 2-3 episoade.

Re: True Detective

Posted: Tue Jul 21, 2015 10:18
by VRossi
Mie ultimele 2 episoade, adica 4 si 5, chiar mi-au placut, in special episodul 4. Intr-adevar e putin mai slab decat primul sezon... dar sa nu uitam ca primul sezon a avut deja un standard foarte ridicat. Imi aduce aminte de Prison Break, nici acolo celelalte sezoane nu s-au ridicat dupa parerea mea la nivelul primului. Oricum merita vizionat si acest sezon pana la capat, si abia la sfarsit sa-i punem o eticheta... gen foarte bun, bun etc.

Re: True Detective

Posted: Tue Jul 21, 2015 18:30
by Pixar
E putin mai slabut , vedem la sfarsit cu ce se va lasa:)

Re: True Detective

Posted: Tue Jul 21, 2015 18:48
by paX
Primul avea atmosfera mai misterioasa si era mai filozofic/mistic. Al doilea este mai apropiat de realitatea pe care am vazut-o prezenta si in alte filme politiste americane, de aceea poate ca nu pare special. Dar sa vedem.

Re: True Detective

Posted: Tue Jul 21, 2015 19:51
by Arr0w
Cred ca o sa ma bag si eu sa il vizionez. Din cate spune-ti voi pare interesant. Desi nu am urmarit foarte multe seriale tot Arrow ramane cel mai bun din punctul meu de vedere. :)

Re: True Detective

Posted: Tue Aug 04, 2015 13:57
by VRossi
Ultimul episod, adica 7... m-a lasat putin cu gura cascata. Nu prea inteleg continuarea... ce viitor ar mai putea avea protagonistii principali dupa cele intamplate. Astept cu nerabdare ultimul episod din sezon.