Concurs premii garantat

Site-uri interesante , utile sau proprii (let''s see them)
Forum rules
Fara situri XXX
Fara siteuri care au legatura cu cstrike sau dc++
Fara siteuri/linkuri la care e nevoie sa te inregistrezi pentru a le accesa
Post Reply
kiddu94

Concurs premii garantat

Post by kiddu94 » Fri Oct 12, 2012 10:39

Trăim într-o lume plină de mister şi pericole care ne înconjoară la fiecare pas. Sistemul nostru de securitate a fost compromis şi avem nevoie de ajutorul vostru. O bombă ne ameninţă, suntem pe cale să pierim ajungând în pustietate de unde nu putem fi salvaţi. Încă un pas greşit şi cădem în abis. Oracolul ne-a prezis că, un câştigător se va ridica şi va conduce "armata" de gaddictieni, salvatorii noştri. Fi primul care ajunge la noi şi dezamorseaza bomba, condu-ne spre o lume plină de speranţă, cu fiecare vot primeşti boost, boostul este benzina ta, hrana ta, mecanismul care te pune în mişcare şi-ţi dă un surplus de viteză şi agilitate. Îl obţii cu ajutorul camarazilor tăi primiind un surplus de viteză pe zi de la fiecare dacă le trimiţi adresa ta exactă unde te afli. Avem nevoie de un salvator, avem nevoie de tine.

Intrebari frecvente:
  • Q: Cat dureaza concursul?
    A: Concursul dureaza 30 zile. El a inceput pe 30.09.2012 si se sfarseste pe 30.10.2012
  • Q: Ce trebuie sa fac ca sa castig?
    A: Fiecare zi inseamna o noua runda. Ca sa castigi o runda trebuie sa distribui link-ul tau la cat mai multe persoane sa aduni punte boost. Primul din topul acelei zile va primi un level. La sfarsitul celor 30 zile primul din topul general primeste premiul ales.
  • Q: Ce este bonusul?
    A: In fiecare weekend in Profilul Meu -> Bonus , va aparea o ghicitoare. Daca o rezolvi te va trimite intr-un topic de pe forum. Ajuns acolo, vei apasa pe un buton si vei primi un level bonus
[/b]
Copyright © 2012 GADICT. All rights reserved.
Citeste mai mult: http://gadict.com/concurs-cu-premii-gad ... z294I2yWHM" onclick="window.open(this.href);return false;

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest