Page 1 of 1

aquadec.ro | Site de accesorii si produse acvaristice.

Posted: Sat Nov 01, 2014 19:00
by mvp[RO]
Lucrez ca web developer iar unul dintre site-urile detinute in portofoliu este aquadec.ro. Este un magazin online cu produse si accesorii din domeniul acvaristic. Site-ul dispune de un "Calculator de acvariu", o aplicatie prin care utilizatorii isi pot configura propriul acvariu conform specificatiilor dorite.

Astept intrebarile/sugestiile celor care au vizitat site-ul.

Re: aquadec.ro | Site de accesorii si produse acvaristice.

Posted: Sun Nov 02, 2014 00:11
by paX
Cateva observatii, am intrat doar din curiozitate:

- cand stergi un produs din cos (presupunand ca ai mai multe), te duce inapoi la pagina principala - mi s-ar parea normal sa ramai tot in pagina de cos;
- cand folosesti calculatorul, bifezi intaritoare longitudinale/transversale, introduci dimensiunile lor, apoi mergi la cos - dai back sa revi la calculator (in caz ca te-ai razgandit) si vei vedea intaritoarele bifate, dar nu mai poti introduce dimensiunile lor decat daca debifezi intaritoarele.

Re: aquadec.ro | Site de accesorii si produse acvaristice.

Posted: Thu Nov 06, 2014 13:59
by SAAB
Cu Matache Macelarul ai avea ce discuta pe tema asta.....
Eu nu stiu cum sa scap de un imens acvaterariu full de accesorii si nebunii ptr broscute.

Re: aquadec.ro | Site de accesorii si produse acvaristice.

Posted: Thu Nov 13, 2014 19:14
by mvp[RO]
Multumesc paX pentru feedback, am remediat bug-ul cu cosul de cumparaturi (era un bug destul de important). Referitor la calculatorul de acvariu, am remediat si aceea mica problema (spun ca este mica deoarece nu cred ca vor fi multi cei care vor da de ea) dar va fi live odata cu restul modificarilor ce le voi realiza la acel calculator.

@SAAB incearac sa pui cat mai multe anunturi ca sa poti vinde acel acvariu, in Romania nu sunt foarte multi interesati de acest domeniu asa ca nu va fi usor.

Am sa revin si cu alte site-uri interesante, nu neaparat site-uri facute de mine sau la care am lucrat.

Re: aquadec.ro | Site de accesorii si produse acvaristice.

Posted: Thu Nov 13, 2014 21:40
by Sirius
Sal :P

Sunt si eu un fel de web developer m-am uitat putin pe site la partea de inregistrare ca acolo vin deobicei lucrurile interesante :D de la useri. Am observat ca faci validare cu javascript numa, si in cazul in care javascript e pus pe disabled sau dau click "impiedica sa afisezi alte dialoguri" validarea este ignorata si ma logheaza instant fara ca datele introduse sa fie corecte sau complete, (nu face validarea) mi-am bagat doar un nume g si nimic altceva am dat click impiedica... si ma logat ca si g. Validarile de formulare iti sugerez sa le faci si pe partea de backend adica in php ca acolo poti si "sigur" ca poti filtra corect datele cum trebuie :P si useri nu pot avea acces la el. Deocamdata atat :P daca o sa mai am timp si o sa mai vrei o sa ma mai uit peste site sa vad ce gasesc :D ca sa te ajut cu dezinfectia.

Spor :-bd

Re: aquadec.ro | Site de accesorii si produse acvaristice.

Posted: Thu Nov 13, 2014 22:31
by paX
Yep, nu fa nimic important pe partea clientului. :)