Page 1 of 1

New usergroups

Posted: Sat Mar 12, 2011 22:19
by TiTex
Au fost create doua noi grupuri pe forum si anume "IlogicGroup Boys (sters)" si "Girls Club"
Aceste grupuri sunt grupuri deschise , ceea ce inseamna ca oricine se poate alatura fara a fi nevoie ca un administrator sau un grup lider sa va adauge sau sa va aprobe manual
Motivul pentru crearea acestor grupuri este foarte simpla din punct de vedere administrativ ... si anume pentru evenimente cand se vrea sa se trimita mesaje sau mail-uri pentru un anume gen (masculin/feminin) cum a fost de exemplu 8 martie sau 1 martie cand am vrut sa le trimit un mesaj de felicitare userilor de genul feminin de pe forum si nu s-a putut.Sper ca aceasta "imbunatatire" sa rezolve problema.

De intrat puteti intra in grupurile mai sus amintite foarte usor, din Panoul Utilizatorului selectati Grupuri de utilizatori apoi bifati grupul dorit si va alaturati (vezi imaginea)
525

Update
Fetele adica membrii din grupul Girls isi pot schimba grupul predefinit (vezi imaginea)

526

Update 2
Membrii din grupul Girls Club isi pot schimba titlul rankului din din Panoul Utilizatorului » Profil » Modificare profil » Custom Title: (User Control Panel > Profile > Edit profile > Custom Title:) (vezi imaginea)

Image
~Enjoy!~

Re: New usergroups

Posted: Sun Mar 13, 2011 18:07
by WoLvA
Eu propun ca userii care intra pe grupul respectiv sa aiba culoarea respectiva. Adica userii care nu apartin de nici un grup apar cu albastru inchis. administratorii cu rosu si asa mai departe .
Ms

Re: New usergroups

Posted: Sun Mar 13, 2011 19:00
by TiTex
nu are nici un sens sa aibe culoarea respectiva pentru ca grupurile nu au accese sau functii in plus ci sunt pur si simplu de face o separare intre useri pe genuri :)
am vrut sa zic asta mai sus dar am uitat ... numele grupurilor se pot schimba daca aveti idei mai artistice atata timp cat este clar pentru toata lumea ce reprezinta

Re: New usergroups

Posted: Sun Mar 13, 2011 19:03
by WoLvA
stiu ca nu au acces dar prietena mea a zis sa-ti transmit ideea ei :P ii place culoarea roz :))

Re: New usergroups

Posted: Sun Mar 13, 2011 19:35
by TiTex
Ok , primul post a fost updatat dar atunci probabil ca grupul "IlogicGroup Boys" ar trebui sa dispara si sa ramana cel default :)

Re: New usergroups

Posted: Sun Mar 13, 2011 22:23
by WoLvA
bun . baietii sa dispara . oricum noi nu avem nici o sarbatoare . mai bine zis fiecare zi ii o sarbatoare pt noi :P

Re: New usergroups

Posted: Tue Mar 15, 2011 10:53
by TiTex
Asadar grupul "IlogicGroup Boys" a fost sters iar "IlogicGroup Girls" a fost redenumit "Girls Club" si le este permis sa-si schimbe titlul rankului
primul post updatat.