Am luat premisul!!!
-
- V.I.P.
- Nume Real: Marius
Re: Am luat premisul!!!
Felicitari Dark >:D<
mno daca tot suntem la categoria permise va anunt ca si eu lam luat in 17 ianuarie
am picat prima data la sala cu 18 pct si a 2-a aora am lauto la limita cu 22 de pct si orasul lam luat din prima, desi aveam un polititst destul de tafnos
dar totul o mers cum trebuia 

mycro cu masina pe strada? tulai doamne, va intra in voi din spate cum da lamele, deci mycro fa-ti casco sau asigurare de la tiriac ca astfel o sa ai multe probleme 

imi fac casco la tine freak vreo problema? 

categoriilr A si b sunt usoare le-am luat din prima putin mai greu e cu C si E da m-am descurcat si cu ele
Felicitarile mele, sa conduci cu atentie, grij la indicatoare si radare
In rest, viata lunga! 

ca tot s-a scormonit prin topicu asta , DOAMNE feri sa va facetzi asigurarea la tziriac daca avetzi de gand sa platitzi din portofelele voastre mai bine cautatzi City Insurance si facetziva acolo sau altzii care stitzi ca despagubesc ca doamne feri cat am asteptat eu cand am avut accidentFreak wrote:deci mycro fa-ti casco sau asigurare de la tiriac ca astfel o sa ai multe probleme

destul de mult pt ca avariile care mi le-a produs acel tip costa in jur de 3000roni poate chiar mai mult si itzi dai seama ca omu ala care a fost de vina nu avea de unde sa ii produca asa repede