E vorba de Lineage 2. Faza e ca acum un an si 9 luni jocul a trecut pe sistemul free-to-play. L-au facut foarte usor etc. Intre timp au realizat ca totusi e prea usor si incet cu incetul l-au facut greu. De aia m-am si lasat, ca deja trebuia sa stau online fiecare zi cel putin 8 ore sa am sanse la equipment nou. Intre timp valoare itemelor in bani reali a inceput sa scada, deci m-am lasat. De m-as fi lasat cu 3 luni mai devreme faceam 3000e nu 2000.
Totusi e un joc mult depasit. Tot mai putini playeri, nu e optimizat bine game engineul ca e unul foarte vechi(unreal 2). Pe full detail are grafica bunicica, dar iti trebe procesor care functioneaza la 5ghz(da procesor overclocked like hell, nu placa video mai buna) ca sa nu ai lag la detalii minime la un castle siege(mass pvp, pe serverul oficial unde ma jucam eu asta insemna 200/300 vs 200/300 oameni intr-o singura zona). Nu suporta multi core, ma rog suporta dar numai 2. Si pe core 2 numai sunetul si nu mai stie ce magarie va fi procesat

Sa scoti bani din el incepand acum ar fi cam "i can make more at mcdonalds with a part-time contract"