Cele mai ciudate legi din lume

bancuri, perle, culmi, aberatii, tot ce tine de caterinca
Post Reply
Killaflo
V.I.P.
V.I.P.
Posts: 1397
Joined: Fri Jun 11, 2010 19:26
Nume Real: Claudiu

Cele mai ciudate legi din lume

Post by Killaflo »

Uite că nu numai la noi se propun legi proaste sau există legi proaste şi chiar trebuie să zâmbim cu buzele pâna la urechi că există mulţi mai proşti ca noi, dar proşti rău. M-am crucit când am citit ce legi au unele ţări. Citiţi şi voi. Ce păreri aveţi?

În Elveţia este ilegal să trânteşti portiera oricărei maşini.
În anul 1979, regimul politic din Irak a interzis filmele cu arte marţiale.
În Danemarca legea permite deţinuţilor să evadeze din închisori.
În Myanmar este ilegal să accesezi Internetul. Oricine o face ajunge să stea ani buni după gratii.
Pe timpul desfăşurării Primului Război Mondial, bărbaţii care erau dovediţi homosexuali, erau executaţi pe loc, fără niciun proces.
În Singapore este contrar legilor acestei ţări să mesteci banala gumă de mestecat.
Datorită faptului că celebrul personaj de desene animate Donald Duck nu purta pantaloni lungi, filmele de desene animate care-l aveau drept erou principal au fost interzise de lege in Finlanda.
În anul 1935, guvernul României din acele timpuri a introdus o lege prin care personajul de desene animate, Mickey Mouse a fost interzis pe motiv ca era atât de urât desenat încât speria copiii mici.(se exclude laughing )
În urmă cu peste 2000 de ani, Cezar a interzis accesul carelor în Roma, pe motiv ca încurcau şi aglomerau circulaţia cetăţenilor romani.
În Marea Britanie, legea permite oricărei femei gravide să urineze oriunde doreşte, inclusiv in cascheta unui politist, fără să poate fi trasă la răspundere.
În Anglia oricine lipeşte greşit o marcă poştala care o reprezintă pe regina, poate fi acuzat de trădare de ţară.
În statul american Florida, este interzis orice act sexual cu un porc spinos.
În Texas, porcii care fac sex în apropierea oricărui aeroport, încalcă o lege încă în vigoare care-i incrimineaza direct pentru astfel de fapte.
În orasul Alexandria din statul american Minneapolis, există o hotarare legala care-i interzice oricarui barbat caruia-i miroase gura a peşte, să aibă vreun contact sexual cu o femeie.
În statul Carolina de Nord, este interzis de lege să înjuri în prezenţa… morţilor.
Legile statului Ohio pedepsesc cu închisoarea pe oricine încearca să imbete un peşte.
În statul Florida, dacă o femeie nemăritată sare cu paraşuta în zilele de Sâmbătă, acesta ajunge invariabil la închisoare.
Tot în oraşul Alexandria din statul Minneapolis, dacă răsuflarea unui bărbat miroase a usturoi sau ceapă, acestuia-i este interzis de lege să aiba orice fel de contact sexual cu soţia sa.
În capitala statului El Salvador, oraşul San Salvador, există o lege care condamnă la moarte prin împuşcare în faţa unui pluton de execuţie, orice şofer prins băut în interiorul capitalei. Anul trecut 32 de soferi ghinionişti au fost executaţi în acest mod.
În oraşul englez York există încă în vigoare o lege datând din Evul Mediu, care-i permite oricărui cetăţean al oraşului să ucidă orice scoţian întalnit in York. Evident, doar dacă scoţianul vizat poartă asupra sa un arc şi o tolbă cu sageţi.
În Anglia anului 1837, dacă un bărbat săruta o femeie fără voia ei, exista o lege care-i permitea femeii sarutate forţat, sa-l muşte de nas cât se poate de tare pe bărbatul vinovat.
În statul american Vermont, pentru orice femeie care vrea să poarte o proteză dentară, este nevoie de acordul scris şi semnat al soţului acesteia.
Dacă ajungi cumva în oraşul Logan County, să nu săruţi niciodată o femeie care doarme, indiferent dacă iţi este soţie sau prietenă. Legile acestui oraş pedepsesc acest gest cu închisoarea.
În Paraguay duelul este permis de lege, atâta timp cât cei doi participanţi la duel fac dovada că donează sânge spitalelor.
Hipnoza este o practică interzisă în şcolile publice din oraşul american San Diego.
În timpul regimului politic taliban din Afganistan, clericii musulmani au adoptat o lege care le interzice femeilor să poarte şosete de culoare albă, pe motiv că astfel bărbaţii se excită sexual în preajma lor.
În statul american Iowa, dacă un barbat sărută o femeie mai mult de 5 minute neîntrerupte, fapta se consideră infracţiune, iar bărbatul pătimaş riscă închisoarea.
Acum circa 300 de ani, orice cetăţean japonez care încerca să părăsească Imperiul Soarelui Răsare, era condamnat pe loc la decapitare pentru trădare de ţară.
În oraşul Eureka din starul american Nevada, legea interzice ca un bărbat cu mustaţă să sarute o femeie.
În Bangladesh, chiulitul de la scoală este interzis de lege. Orice elev prins în afara orelor de curs, ajunge la închisoare.
Oraşul St. Louis din Missouri are în vigoare o lege conform căreia este interzis ca un barbat să salveze o femeie aflată în pericol, dacă aceasta este imbracata în pijamale.
Pe teritoriul Franţei este ilegal să dai numele de Napoleon unui porc.
În oraşul Baltimore din Maryland, este ilegal să intri cu un leu într-o sală de cinema.
Este contrar legii pentru orice cetăţean britanic să moară în interiorul Palatului Parlamentului din Londra.
Dacă ajungeţi în oraşul Miami din Florida, reţineţi că este interzis de lege să imitaţi orice fel de sunete emise de animale.
În Bahrein este interzis de lege ca un bărbat ginecolog să examineze direct organele genitale ale unei femei. Puţinii bărbaţi medici ginecologi din acestă ţară musulmană, se folosesc în acest scop de o oglindă poziţionată astfel încât să le ofere imaginile de care au nevoie atunci când stabilesc un diagnostic pe cale vizuală.
În statul american Oklahoma, orice persoană care se strambă în mod voit la un câine, ajunge la închisoare sub învinuirea de agresiune asupra celui mai bun prieten al omului.
În Liban, bărbaţilor le este permis să întreţină acte sexuale cu animalele de sex feminin. Dacă în schimb, un bărbat este surprins în timpul unui act sexual cu un animal de sex masculin, este pedepsit cu moartea fără niciun fel de proces.
Singura ţară din lume care nu a cenzurat niciun film porno este Belgia.
În oraşul italian Milano există o lege locală care-i obligă pe cetăţeni să zâmbească tot timpul, cu excepţia situaţiilor când merg la spital sau la înmormântări.
În statul american Washington, dacă un cetăţean se laudă în public că are parinţi bogaţi şi influenţi, persoana în cauză ajunge la închisoare.
Există o lege în oraşul Oxford din statul Ohio, care interzice oricărei femei să se dezbrace în faţa unei fotografii care reprezintă un bărbat.
Legile oraşului Willowdale din statul Oregon interzic oricărui bărbat care face dragoste cu o femeie, să înjure sau să blesteme pe durata întregului act sexual.
În timpul oricărui act sexual petrecut în oraşul Conorsville din Wisconsin, este interzis de lege ca un bărbat să tragă cu o arma de foc în momentul în care partenera să se apropie de orgasm.
Orice femeie aflată pe teritoriul oraşului Tremorton din statul Utah va ajunge la închisoare dacă face dragoste cu un barbat în interiorul unei ambulanţe.
În Indonezia, legea pedepseşte masturbarea efectuată fie de barbati sau femei, cu moartea prin decapitare.
Până în prezent, 24 de state americane dau câştig de cauza divorţului intentat de orice femeie care pretinde că soţul său este impotent.
Dacă ajungeţi cumva în statul american Kentucky, să nu transportaţi niciodată cornete de îngheţată în propriile buzunare. Există o lege în vigoare conform căreia puteţi ajunge la închisoare pentru această faptă.
Dacă cumva transportaţi o bombă nucleară în oraşul Chico din California, sunteţi pasibili de o amendă de 500 $, pentru transport de material radioactiv pe teritoriul oraşului.
În Danemarca există o lege care-i obligă pe toţi posesorii de automobile să se uite sub propriile maşini în căutarea unor eventuali copii ascunşi acolo, înainte de a urca la volan şi a demara.

Idaho

Ai voie să dăruieşti persoanei iubite cutii de ciocolată, însă este ilegal ca respectivele cutii să cântărească mai puţin de...22 de kilograme. Legea este atât de bizară, încât lumea crede că nu este decât o glumă proastă.

2. Alaska

Conform unui raport întocmit de Harfford Community College, o lege din Alaska stipulează faptul că nu ai voie să trezeşti din somn un urs pentru a-i face o fotografie.

3. North Dakota

Niciun bar sau restaurant nu are voie să servească bere şi covrigei în acelaşi timp.

4. Oregon

În oraşul Willowdale, este ilegal să şopteşti lucruri murdare partenerului, în timpul unei partide de sex. Nimeni nu îşi poate explică, însă, cum poate fi cineva prins că încalcă această lege.

5. Kentucky

Este ilegal să vopseşti o răţuscă în albastru, iar apoi să o vinzi. Este legal, însă, dacă vinzi şase răţuşte albastre, în acelaşi timp.

6. Oklahoma

O lege care, din fericire, nu mai este în vigoare, dar care încă stârneşte uimire: Într-o vreme, femeile nu aveau voie să se coafeze singure, decât cu autorizaţie din partea statului.

7. North Carolina

Din păcate pentru amatorii de bingo, în statul din sud-estul SUA este interzis ca jocul să dureze mai mult de cinci ore.

8. New York

Deşi nu se ştie câte persoane chiar ar face acest lucru, conform unei legi, new-yorkezii nu au voie să se plimbe pe stradă cu un cornet de îngheţată în buzunar.

9. Oklahoma

O lege care se aplică celui mai bun prieten al omului: Dacă un grup de trei sau mai mulţi câini vor să se adune pe o proprietate privată, atunci patrupedele vor avea nevoie de un permis semnat de primar.
Image
Image
Image

Image
Image
Image
Image
SAAB
V.I.P.
V.I.P.
Posts: 516
Joined: Thu Mar 12, 2009 22:23
Nume Real: Cristian
Location: Ici....colo....

Re: Cele mai ciudate legi din lume

Post by SAAB »

N-am sa calc in viata mea in North Dakota!!!!
Sa nu gandesti.
Daca gandesti, sa nu spui.
Daca spui, sa nu scrii.
Daca scrii, sa nu semnezi,
Iar daca semnezi, sa...nu te miri!
BoGdAnEl
V.I.P.
V.I.P.
Posts: 648
Joined: Thu Jul 05, 2012 11:43
Nume Real: Bogdan
Location: Valcea

Re: Cele mai ciudate legi din lume

Post by BoGdAnEl »

Doamne.......legile astea ne fac pe noi cei romani sa parem destepti :)))
"Acum ca ai vazut ceea ce vroiai nu ma mai deranja"


..:::Ce faci acum:::...
..:::1.Esti pe net!:::..
..:::2.Esti pe forumul :::..
..:::3.Imi citesti semnatura!:::..
..:::5.Nu ai observat ca lipseste punctul 4 !:::..
..:::6.Tocmai ai verificat sa vezi daca exista punctul 4 !:::..
..:::7.Acum zambesti sau poate chiar razi !:::...
Post Reply