ma scoate din joc

Discutii/Probleme/Intrebari/Raspunsuri cu si despre Windows
Post Reply
ShAdE

ma scoate din joc

Post by ShAdE »

am si eu mai nou o problema cu calculatorul, mai exact ma scoate din cs si mi-l baga jos in bara. intru din nou si la fel dupa 3 minute iar ma scoate. nu mai stiu ce sa fac. poate ma ajuta cineva si pe mine.
paX
Administrator
Administrator
Posts: 1283
Joined: Fri Dec 14, 2007 01:00

Re: ma scoate din joc

Post by paX »

Ce program ai instalat inainte de a incepe sa se comporte asa cs-ul? S-ar putea ca acela sa fie de vina.

Mai multe detalii sunt necesare ca sa stim ce se intampla. Doar cs-ul iti face asa? Alte comportamente ciudate ale windows-ului? Antivirus ai? Antimalware? Ceea ce descri tu pare a fi vina malware-ului. Foloseste ASTA ca sa vezi daca ai malware/spyware pe calculator. In josul paginii este un buton numit download free version. Instaleaza-ti programul, porneste-l si da-i un perform full scan.
ShAdE

Re: ma scoate din joc

Post by ShAdE »

am si antivirus si am si spyware doctor instalat. am facut scan cu spyware doctor si am curatat tot ce a gasit si tot asa facea. tot asa pana vineri cand dupa un reboot a disparut problema. nu stiu care a fost cauza sau problema dar se pare ca acum a disparut. mersi oricum de ajutor
aka.Tataru

Re: ma scoate din joc

Post by aka.Tataru »

sa inteleg ca versiunea de CS pe care o ai momentam instalata si care acum iti face probleme inainte iti mergea ?
ShAdE

Re: ma scoate din joc

Post by ShAdE »

acum am cs de pe steam dar si cu versiunea anterioara facea la fel. nu stiu ce are mai face asa din cand in cand dar acuma se pare ca i-a trecut.
Post Reply