[2010]StarCraft2
Re: [2010]StarCraft2
Pacat ca PC-u meu puscat nu-l duce cum trebe:) Dar daca remediez problema, o sa cumpar si jocu. Din cate am vazut si am jucat un pictuz, e foarte foarte tare, mai ales pe bnet.
Bun, a aparut noua expansiune si totodata probabil ultima din Starcraft 2, Legacy of the Void.
Daca aveti jocul cumparat, putem juca niste meciuri:)
Spor
Daca aveti jocul cumparat, putem juca niste meciuri:)
Spor
Sal,
Am si eu jocul de ceva vreme, sunt but dar daca vreti putem da niste meciuri
, pana la momentul respectiv am expansion pana la hots cumparat ca dupa cum vad noile patchuri terran si protoss sunt prea op... deci o sa mai astept cateva nerfuri sa ma decid daca eventual merita cumparat...
Spor
Am si eu jocul de ceva vreme, sunt but dar daca vreti putem da niste meciuri

Spor

Si eu m-ai mult CO-op joc, mai intru si pe ladder din cand in cand, nimic serios, si sunt chiar incepator:)
Sal,
Eu am terminat un sezon pe ranked dar is but... am ramas tot in bronze league (carei cel mai de jos) deci... Cand ati avea timp sa jucam
? asa din fun eu deobicei dupa 7 seara sunt liber (daca nu intervine ceva) si daca nam altceva de facut si aveti si voi timp putem da un lobby ceva. Ar fii si mai fain daca ne-am strange cat mai multi gen 2 vs 2 sau 4 vs 4.
Spor
Eu am terminat un sezon pe ranked dar is but... am ramas tot in bronze league (carei cel mai de jos) deci... Cand ati avea timp sa jucam

Spor

I'm in, eu am doar Lotv, dar cred ca daca eu fac jocul poti juca la mine ca si cum ai avea si tu Lotv. Eu is in Silver:)