Despre ACTA
Re: Despre ACTA
https://www.accessnow.org/page/share/ju ... J9Hxd_r9Aw" onclick="window.open(this.href);return false;
ii o porcarie . daca se pune in aplicare eu imi vand pc-ul
-- Editat --
I knew Romanian politicians sucked but I`m really disappointed in the EU Parliament.
ACTA has been signed and soon enough our internet will be censored by the same people who run this country into the ground. I urge everyone of my friends to please mail Corina Cretu, the wonderful lady who voted on this and speak your mind.
Email: corina.cretu@europarl.europa.eu
ii o porcarie . daca se pune in aplicare eu imi vand pc-ul

-- Editat --
I knew Romanian politicians sucked but I`m really disappointed in the EU Parliament.
ACTA has been signed and soon enough our internet will be censored by the same people who run this country into the ground. I urge everyone of my friends to please mail Corina Cretu, the wonderful lady who voted on this and speak your mind.
Email: corina.cretu@europarl.europa.eu

-
- Administrator
- Nume Real: Alex
nu stiu daca impotrivirile vor avea succes de data asta 
romania oricum a semnat actul , asa ca daca trece in parlamentul EU ... ne va fi bagat pe gat ca ne place , ca nu.

romania oricum a semnat actul , asa ca daca trece in parlamentul EU ... ne va fi bagat pe gat ca ne place , ca nu.
Academician, profesor, doctor, inginer, honoris cauza si premiul Nobel
mai inainte SOPA, acum ACTA wtf?
-
- Global Moderator
- Nume Real: Ionut
Sa speram ca nu trece.Oricum ii o prostie.No sa poata opri treaba asta vreodata.Io zic ca vor scadea vanzarile la tot ce tine de PC. Avand in vedere cele intamplate daca se va aproba acordul Wolva o zis ca prefera sa vina sfarsitul lumii anu asta in 21 decembrie (asa se tot vorbeste) asa ca in 10 decembrie de ziua mea tragem o betie crunta (fac io cinste) sa uitam de necaz 

Don't hate the H hate the game

Place idea lu H:D
LE: Da serios, ce pana mea astia is nebuni de tot, numa legi tampite pot scoate,si te mira ca e criza si alte chesti, api la ce sa te astepti daca lumea e condusa numa de incompetenti.
LE: Da serios, ce pana mea astia is nebuni de tot, numa legi tampite pot scoate,si te mira ca e criza si alte chesti, api la ce sa te astepti daca lumea e condusa numa de incompetenti.
-
- Global Moderator
Pixar decat sa faci pe altu prost mai bine considerate mai destept.

Dai ma naibii sa fim tot urmariti pas cu pasfiecare miscare. Bine ca nu foloseste si satelitu sa vada ce facem in casa/etc. Mai bn s-ar impusca toti liderii astia

-
- Global Moderator
Noi nu avem revolutia in sange.Noua ne baga pumnu in gura statu roman si noi cascam gura mai mare.Nu stim sa ne cerem drepturile.Daca vor mai fi si in alte tari mai mult ca sigur ca nu va fi votata.Ne intoarcem la comunism si dictatura incet incet.

o alta petitie online : http://www.avaaz.org/en/eu_save_the_internet/?fp" onclick="window.open(this.href);return false;
in data de 11 feb (sambata) de la ora 17:00 se va tine un miting de protest impotriva ACTA in Piata Unirii . Sunt persoane care doresc sa participe la acest protest ? Daca nu intervine ceva pana atunci eu voi merge
in data de 11 feb (sambata) de la ora 17:00 se va tine un miting de protest impotriva ACTA in Piata Unirii . Sunt persoane care doresc sa participe la acest protest ? Daca nu intervine ceva pana atunci eu voi merge

-
- Global Moderator
- Nume Real: Robert
si eu ma duc cu niste prieteni.
Sambata iesim si noi.
PROTESTAM!!!!!!!!!

Sambata iesim si noi.
PROTESTAM!!!!!!!!!

am fost , am urlat , am ragusit si am venit acasa . rusine celor care nu le pasa de acest act . intr-un fel mi-as dori sa intre in vigoare acest act pt ca sunteti "miserupisti".

Se pare ca cei de la putere si din opozitie ii doare-n cot de restu lumii, Romania Trezeste-te